diumenge, 14 de juliol del 2013

Garden Sampler

Fa temps que la Silvia, de Las labores de Nivaira, em va regalar aquest esquema tant bonic per fer en Punch Needle però em va arribar l'època llanera i el vaig guardar per més endavant.

Hace tiempo que Silvia, de Las labores de Nivaira, me regaló este esquema tan bonito para realizar en Punch Needle pero me llegó la época lanera y lo guardé para más adelante. 


L'altre dia el vaig retrobar mirant el que tinc guardat i em va tornar a entrar el cuquet.....Uffffff com m'agrada fer Punch Needle. Això de no haver de comptar i només punxar relaxa moltíssim.

Hace unos días lo encontré mirando el material que tengo guardado y .... ufffff como me gusta el Punch Needle. Eso de no tener que contar, sólo pinchar relaja muchísimo.


En la foto superior es veu el costat del revés, pel que es punxa, quasi acabat. Com que és petit, 13cm x 8 cm vaig utilitzar l'agulla mitjana amb 3 caps de fil per enfilada i n'hi ha prou amb un parell de tardes per acabar-lo.

La foto superior es el lado del revés, por el que se pincha, ya casi terminado. Como que es pequeño, 13cm x 8 cm, utilicé la aguja mediana con 3 cabos de hilo y con un par de tardes está terminado.

L'he brodat amb fills DMC i sobre un llí blau que també guardava perquè, quan l'emmarqui, ressalti el blau com si fos el paspartú.

Lo he bordado con hilos DMC y sobre un lino azul que también tenía. Cuando lo enmarque, el lino hará de paspartú.


Aquí el veieu muntat en el tambó del dret. Només falta omplir l'espai blau que hi ha entre les lletres.

Aquí se ve en el tambor del lado del derecho. Sólo falta rellenar el espacio azul que se ve entre las letras.

 I aquí de més a prop.... queda realment poquet per acabar-lo.
Gràcies pel teu regal Silvia. Ha estat un plaer fer-lo!

Y aquí de más cerca... queda realmente muy poquito para terminarlo.
Gracias por tu regalo, Silvia. Ha sido un placer realizarlo!

3 comentaris:

Amalia ha dit...

Es un diseño muy bonito.
A mi el punch needle....curiosamente...no me resulta tan fácil. A ratos no le pillo "el truco" y no me engancha bien el hilo.
Te está quedando genial.
Besos

Nita ha dit...

Hola Sandra,
T'he trobat de casualitat buscant cosetes de drapet , jo soc una "tasta olletes" que faig de tot...jeje , i acabo de descobrir això d'aquesta agulla que mai havia vist ni sentit, en principi he pensat que era brodat mallorquí (que jo també en faig una mica) , però ja he vist que no, he estat mirant i la veritat em sembla maquíssim,m'encantaria saber com és fa em podries dir com és diu i on podria comprar aquesta agulla, per provar-ho? i quina mena de fil fas servir?tipo Dalia o del de brodar que te diferents fils en madeixetes allargades? aniré mirant més el teu blog per veure si expliques com és fa o si no sabries on puc trobar-ne tutorials?
Potser t'he fet masses preguntes , però per a mi és tot un dscobriment i em fa molt goig.
Moltisimes gràcies, una abraçada.
Anna

Nita ha dit...

Ah!! i felicitats pel teu blog !!