dimarts, 1 de maig del 2012

Quatre dies ... Cuatro dias


He aprofitat aquests quatre dies de festa per acabar dues cosetes que tenia començades, uns ocells de ganxet seguint el tutorial d'Attic 24 i una bufanda feta de mitja i acabada en ganxet per la Úrsula, una bona amiga de la meva filla.

He aprovechado estos cuatro dias festivos para terminar dos cosas que tenía empezadas, unos pájaros de ganchillo siguiendo el tutorial de Attic 24 y una bufanda hecha a dos agujas y terminada en ganchillo para Úrsula, una buena amiga de mi hija.

Aquest ocell de la caixa és per regalar a la Sara, neboda de la meva cunyada i l'altre d'ales blanques és per portar a l'escola i penjar-lo a la porta del meu despatx.
Este pájaro de la caja es para regalar a Sara, sobrina de mi cuñada y el otro, de alas blancas, es para llevarlo a la escuela y colgarlo de la puerta de mi despacho.

I aquesta és la bufanda. L'he teixit en un punt que em va ensenyar la profe però que no sé com es diu. És llarguísima i l'he acabat amb una blonda feta de ganxet.

Y esta es la bufanda. La he tejido en un punto que me enseñó la profe pero que no sé como se llama. Es larguísima y la he rematado con una blonda hecha de ganchillo. 

3 comentaris:

MCKINLEY ha dit...

Aquests ocells han quedat realment molt divertit i originals! No semblen pas molt difícils de fer!.
Per cert, no sé com fer-te girar la foto, però es veu prou bé! Una abraçada.

pitavola ha dit...

Uns treballs molt macos! m'agraden els ocells i els colors que els hi has posat

Lis ha dit...

Hola bonita,
hace mucho que no pasaba por tu blog, he estado un poco desconectada, pero veo que sigues haciendo las mismas preciosidades de siempre! Un beso. Lis