dilluns, 13 d’agost de 2012

BORIS, es diu BORIS i és un bulldog anglès...... BORIS, se llama BORIS y es un bulldog inglés


El passat 21 de juliol pel matí van trucar a la porta:  Sandra? de MRW. A casa ningú sabia res...... i jo no havia comprat res que hagués de rebre..... Quan vaig obrir la porta quasi bé em dóna un atac. Va aparèixer un senyor amb un transportí amb el meu regal d'aniversari tot i que encara faltava un mes i mig...... Ufffffff és una preciositat i em té el cor robat.
Aquesta foto és del mateix dia que va arribar, que feia 2 mesos, avui ja en té quasi 3 i no només ell fa baves..... 
Es diu Boris perquè a "les nenes" de casa els agradava el mateix nom. "Les nenes" de 21 i 31 anys també ens fan caure les baves per tant, BORIS i no en parlem més!

El pasado 21 de julio por la mañana llamaron a la puerta:  Sandra? de MRW. En casa nadie sabía nada de nada...... y yo no había comprado nada que tuviera que recibir..... Cuando abrí la puerta casi me da un ataque. Apareció un señor con un transportín con mi regalo de cumpleaños aunque con un mes y medio de antelación.... Uffffff es una preciosidad y me tiene enamorada.
Esta foto es del mismo dia que llegó que cumplía 2 meses, hoy ya tiene casi 3 y no sólo a él se le cae la baba....  
Se llama Boris porque a "las niñas" de casa les gustaba el mismo nombre. "Las niñas" de 21 y 31 años también nos hacen caer la baba por lo tanto, BORIS y no se hable más!

Com a cadell que és només juga, menja, beu, fa caques i pipis i dorm la major part del dia......Quan està cap per munt sembla un gremlin!!

Como cachorro que es sólo juega, come, bebe, hace cacas y pipis y duerme la mayor parte del día..... Cuando está panza arriba parece un gremlin!!

Aquesta foto li varem fer ahir. En tres setmanes ha canviat el seu aspecte i ja comença a fer posis de bulldog anglès.....Ahhhhhhhhhh m'encanta de tant lletjot que és!!

Esta foto se la hicimos ayer. En tres semanas ha cambiado su aspecto y ya empieza a hacer poses de bulldog inglés..... Ahhhhhhhhhhhhh me encanta de tan feote que es!!

2 comentaris:

Conxi ha dit...

Molte felicitat i quina sorpresa mes maca...a disfrutarlo.
Una abraçada

Conxi

Mª José ha dit...

ME gusta 【^ぴ^】
Besos de colores