diumenge, 11 de març del 2012

Guarda agulles de fer mitja antic ......... Guarda agujas de tejer antiguo

Aquest matí hem sortit aprofitant que feia un dia esplèndid. Hi havia gent per tot arreu. Suposo que tots tenim ganes de sol i de deixar enrere l'hibernació.

Hem anat al garden a fer una ullada. Ve la primavera i després del fred, convindrà fer una bona renovació a les terrasses.

Crec que tornaré a plantar surfinies, són resistents al sol, pengen molt i fan molta flor que és el que més m'agrada.

He retrobat la Sílvia, la mestressa del garden i m'ha recomenat que esperi a plantar un parell de setmanes més..... diu que el mes de març, de vegades, és traidor. Per tant, farem cas als professionals que no tinguem algun altre disgust i sino, no haver preguntat, oi?


Esta mañana hemos salido aprovechando que hacía un dia espléndido. Gente por todas partes. Supongo que todos tenemos ganas de sol y de dejar atrás la hibernación.

Hemos ido al garden a hacer una ojeada. Llega la primavera y después del frío, convendrá renovar las terrazas a fondo.

Creo que volveré a plantar surfíneas, son resistentes al sol, cuelgan mucho y hacen unas flores muy bonitas y abundantes que es lo que más me gusta.

He estado hablando con Silvia, la propietaria del garden y me a recomendado que espere un par de semanas más a plantar... dice que el mes de marzo, a veces, es traidor. Por tanto, haremos caso a los profesionales no vaya a ser que tengamos algún que otro disgusto y sino, no haberle preguntado, verdad?





Després hem anat a la fira de vell que fan un cop al mes a Cardedeu. Feia temps que no hi anavem. Moooolta, moooolta gent.

Realment, en aquests llocs hi ha parades de tota mena. Gent que té els "trastos" cuidats, col·locats amb carinyo i els que descarreguen el camió, llencen la mercaderia i quedi com quedi.

En una d'aquestes parades he trobat aquest guarda agulles antic. M'ha agradat. He preguntat el preu i m'ha semblat barato. El venedor m'ha dit... I va ple, eh!! jajajajaja ple d'agulles rovellades !!!

Quan l'he tingut a les mans m'han vingut tot de preguntes .... de qui era?, què hi va fer amb aquestes agulles? o inclús, deu viure encara?

Segurament que si aquesta persona encara viu estaria contenta que algú s'hi hagués fixat i ho hagués comprat... Segur que ella va passar molt bones estones fent-ho servir.


Después hemos ido a la feria de antiguedades que hacen una vez al mes en Cardedeu. Hacía tiempo que no íbamos. Muuuucha, muuucha gente.


Realmente, en estos lugares hay gente variadísima. Gente que tiene los "trastos" cuidados, expuestos con cariño y los que descargan el camión, tiran los objetos y quedan como quedan.


En una de estas paradas he encontrado este guarda agujas antiguo. Me ha gustado. He pedido el precio y me ha pareciso barato. El vendedor me ha dicho... y va lleno, eh!! jajaja lleno de agujas oxidadas!!!


Cuando lo he tenido entre mis manos he empezado a preguntarme.... a quién perteneció?, qué tejió con ellas? o incluso debe vivir aún?


Seguramente si esta persona aún viviera, estaría contenta de que alguien se hubiera fijado en ello y lo hubiera comprado .... seguro que ella pasó muy buenos ratos usándolo.

2 comentaris:

MCKINLEY ha dit...

Realment és curiós, doncs ja no se´n fan d´aquests guarda-agulles. I menys aquests que tenen la seva història. Una bona troballa!
Una abraçada. Sílvia

iaia.imma ha dit...

Segur que la propietària estarà realment fèlic de saber que les te una enamorada del punt.El rovell sempre és pot fer desaparèixer.
Petons de llana.