diumenge, 12 de febrer de 2012

Mitja: Lliçó 1 finalitzada ...... Punto: Lección 1 terminada

Vaig a aprendre a fer mitja des de Nadal a la merceria Fil a l'Agulla.


La Fina, la meva professora, és una experta en el tema.


El primer dia que hi vaig anar em va ensenyar a muntar punts, punt del dret i punt del revés. Bé, això la primera mitja hora. Quan va veure com ho feia em va dir... que tú no havies agafat mai unes agulles?? A mi no m'ho faràs creure així que ja pots triar una llana que t'agradi que faràs una bufanda amb trenes......


Per molt que vaig insistir, no em va creure i en un moment ja m'estava ensenyant a fer trenes..... Avui he acabat la bufanda i quina bufanda!!


Han calgut 7 troques es el que passa quan qui l'ha de lluir és alta... o sigui que m'he cansat de fer trenes.


En realitat és blau marí però com sempre la meva màquina fa les fotos del color que ella vol.Empecé a ir a clases de punto en Navidad en la merceria Fil a l'Agulla.
Fina, mi profesora, es una experta en el tema.
El primer dia de clase me enseñó a montar puntos, punto del derecho y punto del revés. Bien, esto durante la primera media hora.... Cuando vió como lo pillabame dijo... que tu no habías cogido nunca unas agujas? No me lo harás creer, así que ya puedes escoger una lana que te guste porque vas a hacer una bufanda de trenzas.... Por mucho que insistí no me creyó y en un momento allí estaba yo aprendiendo las trenzas...
Hoy he terminado la bufanda Y que bufanda!!! Han hecho falta 7 madejas .. es lo que pasa cuando quien la tiene que lucir es alta .... o sea que me he cansado de hacer trenzas.
En realidad es de color azul marino pero como siempre, mi máquina hace las fotos del color que le apetece.

3 comentaris:

Victòria ha dit...

Fantàstiques aquestes trenes! Ara ja pots amb qualsevol altre cosa, tot es provar-ho. Petons.

MCKINLEY ha dit...

Ostres molt bé! En això d' aprendre tot i fa, una bona alumna i una bona professora. A mí m' està costant una mica.Potser és per què m' agrada més el ganxet.
La bufanda però, ha quedat preciosa. Felicitats!

iaia.imma ha dit...

No havies agafat mai unes agulles de fer mitja i teixeixes així de seguit,m'està agafant complexa ^_*